BalansCommunity

Burn out Online Training

Wil je werken aan je herstel en je burn out beter begrijpen? Zodat jij de beste versie van je zelf wordt wanneer je weer meer energie hebt? In de community van Balansportaal vind je de burn out training die jou verder gaat helpen in je herstel. Samen met gecertificeerd burn out coach Wendy van &door Coaching geven wij jou de mogelijkheid deze online training te volgen in de community met hoge kortingen.

 

De training is opgebouwd in 12 verschillende modules. Deze modules worden iedere week vrijgegeven zodat je ze per keer kunt doornemen en afronden. Lukt het niet om een module te behandelen, dan is dit geen enkel probleem. Deze blijven open staan zodat je ze kunt volgen op een moment dat voor jou goed uitkomt.

 

We hebben besloten de grootste focus 'werken aan jezelf' te leggen. We zitten allemaal voor een andere reden in de burn-out. Het vormt ons verder tot wie wij zijn. In dit onderdeel wordt een stuk mindfulness behandeld en je innerlijke kind wordt uitgelicht .

Waarom lid worden?

Naast de training en leren wat er nu precies aan de hand is, is het belangrijkste onderdeel van je herstel praten met iemand die jou echt begrijpt. Iemand die niet veroordeeld en iemand die jou klachten serieus neemt. BalansCommunity is de online omgeving voor iedereen met burn out en stressklachten.

 
In BalansCommunity bevind je je in een rustige, positieve, beveiligde, online omgeving zonder afleiding en advertenties. Het gaat om jouw herstel en de weg hier naar toe. Er zijn geen verwachtingen en verplichtingen, alleen mee lezen mag ook.  

Wat vind je naast de training nog meer in BalansCommunity

Er bestaan genoeg groepen op facebook mbt deze klachten, echter is er veel behoefte aan anonimiteit en minder afleidende factoren  en notificaties zoals je die op social media wel hebt. Er zijn verschillende categorieen en groepen waar je actief vragen in kunt stellen en op topics kan reageren.

- Motivatie

- Informatie -

 Tips

- Gelijkgestemden ontmoeten in jouw regio

- Daginvulling tips

 Sturing

- Q&A ervaringsdeskundigen -

 Winacties

- Inspiratie

- Voedingtips

- Habittracker

- In contact komen met gelijkgestemden

- Klaagmuur

 Ervaringen van personen met dezelfde klachten

Hoe werkt het?

Kies hieronder of je voor een maand, kwartaal of jaar lid wilt worden. 
Ook na de 12 weken blijft de training zichtbaar en worden er nieuwe modules toegevoegd.
Je kan dus zo lang over de training doen als nodig.

Je ontvangt direct jouw persoonlijke inlogcodes
en je kan aan de slag met de training in de community.

Tarieven

*Alle lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je je lidmaatschap beëindigen? Stuur een e-mail naar contact@balansportaal.