BalansCommunity

Waarom lid worden?

Het belangrijkste onderdeel van je herstel, is praten met iemand die jou echt begrijpt, iemand die niet veroordeeld en iemand die jou klachten serieus neemt. BalansCommunity is de online omgeving voor iedereen met burn out en stressklachten.

 
Er bestaan genoeg groepen op facebook mbt deze klachten, echter is er veel behoefte aan anonimiteit en minder afleidende factoren  en notificaties zoals je die op social media wel hebt.
Er zijn verschillende categorieen en groepen waar je actief vragen in kunt stellen en op topics kan reageren. Ook kan je binnen de community vanaf april al je vragen stellen aan gecertificeerde coach stellen. 
 
In BalansCommunity bevind je je in een rustige, positieve, beveiligde, online omgeving zonder afleiding en advertenties. Het gaat om jouw herstel en de weg hier naar toe. Er zijn geen verwachtingen en verplichtingen, alleen mee lezen mag ook.  

Je kan al lid worden vanaf 4 euro per maand. Betalen kan per maand, kwartaal of jaar. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Je kan opzeggen door een e-mail te sturen naar contact@balansportaal.nl.

Inhoud

- Challenges die jouw herstel ondersteunen - Motivatie

- Informatie - Tips - Gelijkgestemden ontmoeten in jouw regio - Daginvulling tips

- Klachtenbeeld van personen met dezelfde klachten -  Sturing

- Q&A ervaringsdeskundigen - Winacties - Inspiratie - Voedingtips

- Habittracker - In contact komen met gelijkgestemden - Klaagmuur -  Ervaringen van personen met dezelfde klachten

 

 

SNEAKPEEK