Word goed gevonden in 2019

350+ coaches - therapeuten - specialisten gingen je voor!

 

Praktijk en/of organisatie

Ben je gecertificeerd in behandelingen voor burn out, stress en spanningsklachten?

Heb je weinig tijd voor marketingactiviteiten zoals SEO, content genereren, marktanalyses schrijven, social media en je website onderhouden maar wil je toch meer bekendheid genereren, je klantenbestand vergroten en meer mensen hulp bieden? 

Daar zorgen wij voor, zodat er meer tijd overblijft voor degene die jouw hulp nodig heeft! Ben jij een van de volgende therapeuten, specialisten of organisatie, of bied jij op een andere manier hulp en ondersteuning bij stress- en burnout klachten? Aanmelden kan hier! 

Schrijf je gratis in

 

 Boost je online vindbaarheid

Vergroot je klantenbestand

Online interactie met doelgroep

 waardevolle backlinks

Online en offline marketing

 

 

Hoe groter ons netwerk, hoe groter de impact.

 

De burn out cijfers blijven stijgen. Deze klachten in de aanloopfase worden te lang genegeerd. Als het dan eenmaal te laat is weten veel mensen niet hoe zij geholpen kunnen worden buiten de reguliere zorg om. Naast de onbekendheid van de burn out, merken wij dat de vraag van mensen met deze klachten en het aanbod van specialisten elkaar moeilijk kunnen vinden. Hoe groter ons netwerk van specialisten, hoe groter de impact op het taboe doorbreken die heerst rondom burn out en stressklachten. Nieuwe klanten zijn online, zorg dat je zichtbaar bent.

Organiseer je retraites?

Met als onderwerp balans, detox, meditatie, yoga en/of stilte? In binnen of buitenland? Wij brengen dit graag onder de aandacht bij onze doelgroep via www.balansportaal.nl en social media.
Vraag naar de mogelijkheden!

Online coaching?

Ben jij een gecertficeerd online coach voor mensen die klachten ervaren gerelateerd aan burn out? Voeg je bij ons netwerk en zorg dat je gevonden wordt door degene die hulp zoekt. 
Vraag naar de mogelijkheden.