Boost je online vindbaarheid

Praktijk en/of organisatie

 Vergroot je klantenbestand

Intensieve interactie met doelgroep

Verbeter je vindbaarheid

Waardevolle SEO backlinks

Online en offline marketing

Groter netwerk

 


Organiseer je retraites/workshops?

Met als onderwerp balans, detox, meditatie, yoga en/of stilte? In binnen of buitenland? Wij brengen dit graag onder de aandacht bij onze doelgroep via www.balansportaal.nl en social media. Na het aanmelden ontvangen wij graag een e-mail met ordernummer en de informatietekst + afbeelding.

Online coaching?

Ben jij een gecertificeerd online coach voor mensen die klachten ervaren gerelateerd aan burn out en stress? Voeg je bij ons netwerk en zorg dat je gevonden wordt door degene die hulp zoekt. Na het aanmelden ontvangen wij graag een e-mail met  ordernummer en de informatietekst.

Hoe groter ons netwerk, hoe groter de impact.

De burn out cijfers blijven stijgen. Deze klachten in de aanloopfase worden te lang genegeerd. Als het dan eenmaal te laat is weten veel mensen niet hoe zij geholpen kunnen worden buiten de reguliere zorg om. Naast de onbekendheid van de burn out, merken wij dat de vraag van mensen met deze klachten en het aanbod van specialisten elkaar moeilijk kunnen vinden. Hoe groter ons netwerk van specialisten, hoe groter de impact op het taboe doorbreken die heerst rondom burn out en stressklachten. Nieuwe klanten zijn online, zorg dat je zichtbaar bent.