Boost GRATIS je online vindbaarheid

Praktijk en/of organisatie

Ben je gecertificeerd in behandelingen voor burn out, stress en spanningsklachten?

Wil je meer bekendheid genereren, je klantenbestand vergroten en meer mensen hulp bieden? Maar heb je weinig tijd voor marketingactiviteiten zoals SEO, content genereren, marktanalyses schrijven, social media en je website onderhouden?

Daar zorgen wij voor, zodat er meer tijd overblijft voor degene die jouw hulp nodig heeft! Ben jij een therapeut, specialist, coach of organisatie, of bied jij op een andere manier hulp en ondersteuning bij stress- en burnout klachten? Aanmelden kan hier! Het inschrijven en adverteren met een praktijk is gratis! 

Schrijf je gratis in

 Vergroot je klantenbestand

Intensieve interactie met doelgroep

Verbeter je vindbaarheid

Waardevolle SEO backlinks

Online en offline marketing

Groter netwerk

 


Organiseer je retraites/workshops?

Met als onderwerp balans, detox, meditatie, yoga en/of stilte? In binnen of buitenland? Wij brengen dit graag onder de aandacht bij onze doelgroep via www.balansportaal.nl en social media. Na het aanmelden ontvangen wij graag een e-mail met ordernummer en de informatietekst + afbeelding.

Online coaching?

Ben jij een gecertificeerd online coach voor mensen die klachten ervaren gerelateerd aan burn out en stress? Voeg je bij ons netwerk en zorg dat je gevonden wordt door degene die hulp zoekt. Na het aanmelden ontvangen wij graag een e-mail met  ordernummer en de informatietekst.

Hoe groter ons netwerk, hoe groter de impact.

De burn out cijfers blijven stijgen. Deze klachten in de aanloopfase worden te lang genegeerd. Als het dan eenmaal te laat is weten veel mensen niet hoe zij geholpen kunnen worden buiten de reguliere zorg om. Naast de onbekendheid van de burn out, merken wij dat de vraag van mensen met deze klachten en het aanbod van specialisten elkaar moeilijk kunnen vinden. Hoe groter ons netwerk van specialisten, hoe groter de impact op het taboe doorbreken die heerst rondom burn out en stressklachten. Nieuwe klanten zijn online, zorg dat je zichtbaar bent.

Wil je geheel vrijblijvend informatie ontvangen?