Yoga weekend Twente - www.happywithyoga.com

Gepubliceerd op 30 november 2018 10:10

Wanneer 8 t/m 10 Maart 2019

Waar Twente

 

De zon komt langzaam op tussen de bomen, terwijl je jouw eerste Zonnegroet van de dag uitvoert. Je ademt de frisse boslucht in die je kracht en vitaliteit brengt. Je voelt de energie door je lichaam stromen. Een magische ochtend Yoga practice tijdens dit Yoga weekend, uitkijkend over een grote weide met aangrenzend bos.

Omgeven door rust, spot je de mooiste vogels en heb je zelfs regelmatig kans op een wilde ree.

Een nieuwe, mooie dag op een van de mooiste en meest rustgevende plekjes van Nederland. Omringd door zowel inspirerende gevorderde als beginnende Yogi’s.

Geniet je met ons mee tijdens dit heerlijke Yoga weekend vol Yoga, Mindfulness, Meditatie en Healthy food middenin de natuur?

 

Op een mooie historische plek staat een oude, mooie boerderij die kort geleden prachtig getransformeerd werd en hiermee een nieuwe bestemming kreeg.

Omringd door bos en weide ligt deze Twentse boerderij in het beschermde gebied van Natuurmonumenten. Alleen toegankelijk via een lange privé weg, kom je aan bij een mooie plek waar direct alle stress van het dagelijkse leven van je af valt.

De locatie van het Yoga weekend is een plek waar je één met de natuur wordt, je helemaal tot rust en tot jezelf kunt komen.


De boerderij beschikt over 13 slaapkamers, waarvan er 7 voor twee personen en 6 voor 1 persoon zijn ingericht.

Op de oude deel van de boerderij zijn 10 bedsteekamers gemaakt. 5 voor 1 persoon en 5 voor 2 personen. Deze slaapkamers beschikken allemaal over een eigen douche, maar delen de toiletten.

 

In het oude voorhuis zijn op de verdieping nog eens twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer gemaakt. Deze hebben centrale douches en toilet.

Daarbij is er een heerlijke tuin aanwezig, een grote eetruimte en een gezellige, knusse woonkamer met een open haard.

 

Dit Yoga weekend staat niet alleen in het teken van Yoga, Mindfulness en Meditatie, maar geeft je ook de mogelijkheid om te genieten van heerlijke, vers bereide, vegetarische maaltijden.

Onze koks laten je het hele Yoga weekend genieten van fijne, smaakvolle maaltijden en snacks. En mocht je last hebben van een allergie, dan zorgen zij er met alle liefde voor dat jouw maaltijd nét zo lekker
smaakt!

“Het fijne van dit Yoga weekend is dat je jezelf niet alleen een weekend lang kan verdiepen in Yoga en je eigen practice, maar dat je ook helemaal tot rust komt en lekker gezond leeft. Echt even weg van alle stress en hectiek en bewust jezelf de rust en aandacht gunnen die je verdient.” – Melanie

Omgeving

De boerderij ligt nabij Oldenzaal.

Middenin een gebied dat door Natuurmonumenten beheerd wordt, staat deze Twentse boerderij. Direct naast de boerderij loopt een wandelpad, waar je zowel korte als langere wandelingen kunt maken door de prachtige natuur.

 

Meer informatie & boeken? www.happywithyoga.com/yoga-weekend-twente/

 

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.