Peace & Power: Wim Hof Methode retreat Zweden - www.happywithyoga.com

Gepubliceerd op 30 november 2018 10:30

Wanneer 14 t/m 17 Maart 2019 

 

Ben je klaar om de volgende stap te nemen in de richting van de meest krachtige, gezonde en gelukkige versie van jezelf?! It’s time to reclaim your innerfire!

Ga mee met ons 4-daagse ‘Peace & Power’ retreat naar de magische en ongerepte natuur van Zweden. Met technieken uit de Wim Hof Methode, Yoga, adem en meditatie verken je onder begeleiding van ervaren instructeurs op een veilige en bewuste manier de grenzen van je lichaam en geest.

Een onvergetelijk avontuur te midden van de elementen van de Zweedse natuur. Een reis naar de meest krachtige versie van jezelf.

Ga je mee op retreat naar Zweden?

*De reis is geschikt voor zowel ervaren als onervaren beoefenaars van Yoga en de Wim Hof Methode.

Wat is de Wim Hof Methode?

De Wim Hof Methode is bedacht door de ‘Iceman’ Wim Hof en combineert de krachten van de kou, ademhaling en mindset/focus.

Door onze comfortabele levensstijl en de samenleving waarin we leven zijn we veel van de natuurlijke vermogens van ons lichaam verloren. Denk aan kracht, flexibiliteit, focus en soms zelfs het vermogen om je gelukkig te voelen.

Hierdoor voelen we ons vaak slap, kunnen we onszelf niet goed concentreren hebben we last van veel fysieke kwaaltjes en zijn we net even een beetje teveel gestresst.

De Wim hof Methode helpt je om deze natuurlijke vermogens van je lichaam weer te ontdekken.

Met ademhalingsoefeningen, blootstelling aan de kou, en het trainen van de geest zorgt de Wim Hof Methode dat je weer in je kracht komt te staan, balans kunt vinden en je zowel fysiek als mentaal sterker kunt voelen dan ooit!

We zeggen de oude comfort zone vaarwel en ontdekken de nieuwe grenzen van ons lichaam en geest. Voel jezelf tot leven komen tijdens deze avontuurlijke onderbreking van de winter.

“The sky is not the limit. The mind is the limit.”

– Wim Hof

 

De Peace & Power retreat ervaring:

Tijdens het ‘Peace & Power’ retreat ontdekken we de de grenzen van ons lichaam. Van nature is het lichaam in staat om geweldige dingen te kunnen doorstaan. En daarnaast hebben je lichaam en geest ook het vermogen om diepe ontspanning te ervaren. Dit kunnen we als mensen allemaal, zonder uitzondering. Maar de huidige samenleving met veel prikkels en vaak een niet-optimale levensstijl, heeft ervoor gezorgd dat we die vermogens verloren zijn en dat ons systeem uit balans is. Onze missie tijdens deze vier dagen is om deze vermogens weer terug te vinden.

Vanuit een staat van balans kan onze meest krachtige versie opbloeien. Door onszelf op een veilige manier uit te dagen, leren we weer controle te krijgen over de vaardigheden die ons van nature gegeven zijn. Je zal ontdekken dat je tot veel meer in staat bent dan je denkt. Daarnaast zoeken we diepe ontspanning en stilte op waardoor er ruimte komt voor balans, herstel van het lichaam, creativiteit, intuïtie, liefde en compassie.

  •  Ontdek krachtige en transformerende ademhalingstechnieken.
  •  Verken op een veilige manier de grenzen van je lichaam.
  •  Hack je zenuwstelsel en optimaliseer het voor balans en kracht.
  •  Optimaliseer je mindset en focus en trotseer de kou.
  •  Dompel jezelf onder in de rust, magie en schoonheid van de Zweedse natuur.
  •  Maak contact met je gevoel en vind diepe ontspanning en balans.
  •  Geniet van lezingen en wetenschappijke onderbouwing van de technieken die je oefent gegeven door ervaren instructeurs.

Vier dagen gevuld met de elementen van de Wim Hof Methode, verdieping, Yoga en meditatie. Ervaring is niet vereist.

 

Meer informatie en boeken https://www.happywithyoga.com/peace-and-power-wim-hof-methode-retreat/


«   »