Mindfulnesstraining | Haarlem - www.bundelt.nl

Gepubliceerd op 18 januari 2019 09:55

Wanneer start  26 maart 2019

 

Centrum aan het Spaarne

Spaarne 112a

2011 CM Haarlem

 

Dinsdagavond 26 maart 2019

19:00 – 21:30 uur

 
Mindfulness MBSR: we houden even op met wat we bezig waren en we kijken met een milde open aandacht naar wat er is. Leren omgaan met de wisselvalligheden van het leven. Niemand anders dan jij zit aan het roer.

 

In plaats van op de automatische piloot te reageren wanneer een fijne, lastige of stressvolle situatie ontstaat, creëer je een moment om te kijken wat de situatie met je doet en van je vraagt. Hoe vaker je dit oefent, hoe gemakkelijker je dit af zal gaan. En deze vaardigheid geeft ons keuzevrijheid.

 

De MBSR-training is een praktische training voor het cultiveren van mindfulness als vaardigheid; je leert door te doen en je ontwikkelt vaardigheid door herhaling. Dit vraagt beoefening. Zaterdag 26 januari gaat er weer een achtweekse Mindfulnesstraining van start. Gedurende deze 8 sessies en een verdiepingsdag ontwikkelen we een vaardigheid waar jij de rest van je leven de vruchten van kan plukken.

Mindfulness-meditatie is pragmatisch en een seculiere meditatietraditie in de zin dat geen enkele vorm van religie wordt afgedwongen. We beoefenen Mindfulness-meditatie zoals Zitmeditatie, Bodyscan en Mindful Movement.


Kosten en praktische zaken

  • Data en tijden

Dinsdagavond 19:00 – 21:30 uur Haarlem

26 maart, 5, 2, 9, 16, 23, 30 april, 7 en 14 mei 2019

Verdiepingsdag nader te bepalen

Lokatie: Centrum aan het Spaarne

  • Investering

€ 345 incl. begeleidde audio’s, werkboek en btw

Categorie 1 geregistreerd trainer Jolien Posthumus is aangesloten bij beroepsvereniging VMBN en voldoet aan de kwaliteits-eisen die zorgverzekeraars stellen aan de vergoedingsvoorwaarden. Wanneer je een zorgverzekering met een aanvullend zorgpakket hebt, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van deze Mindful Retraite Dag. Om dat zeker te weten, raden we je aan om dat even na te vragen bij je zorgverzekeraar. Dan is het belangrijk om aan te geven dat ik in de hoogste categorie aangesloten ben bij de beroepsvereniging VMBN.

 

  • Intake

Voorafgaand aan de training heb ik graag een telefonisch of face- to-face (via skype) een intakegesprek met je, zodat ik je beter kan begeleiden tijdens de training

  • Aanmelden of opvragen informatie:

www.bundelt.nl

jolien@bundelt

06-42157748

 

Over Mindfulnesstrainer Jolien Posthumus

Jolien werkt als Mindfulnesstrainer MBSR en event manager bij haar bedrijf Bundelt. Tot haar portfolio Events behoren o.a. het Van Gogh Museum en het International Conference on Mindfulness 2018. Ruim 12 jaar geleden is zich gaan verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van bewustwording, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen). Zij verdiept haar eigen meditatieoefening door het volgen van retraites, trainingen en lezen van vakliteratuur en volgt geïnteresseerd het voortschrijdend wetenschappelijk inzicht in mindfulness.

 

 

 

 


«   »