Mindful Stiltemiddag | Haarlem - www.bundelt.nl

Gepubliceerd op 18 januari 2019 10:01

Wanneer 22 maart 2019

 

Centrum aan het Spaarne

Spaarne 112a

2011 CM Haarlem

 

Vrijdag 22 maart 2019

13:00 – 17:00 uur

 

Aanmelden:

  • bundelt.nl
  • jolien@bundelt.nl

 

Een middag van stilte, samen mediteren. Ben je al bekend met mediteren? Of (oud-) deelnemer van een achtweekse Mindfulness? Dan is deze middag zeer geschikt om je practice te verdiepen en te onderhouden.

 

Aan bod komen mindfulnessmeditatie, mettameditatie en meditatie vanuit andere contemplatieve tradities. Ook als je nog geen ervaring hebt met (mindful-) meditatie en nieuwsgierig bent naar een middag ervaren in stilte is deze dag toegankelijk

 

Het maakt voor deelname niet uit welke levensovertuiging je aanhangt. Wanneer je twijfelt of deelname aan de stiltedag voor jou passend is, neem dan vrijblijvend contact op met Jolien Posthumus. Je hoeft enkel een flesje water/drinken en warme sokken mee te nemen en draag gemakkelijk zittende kleding.

 

Kosten en praktische zaken

Locatie: Centrum aan het Spaarne

Facilitator: cat. 1 geregistreerd mindfulnesstrainer Jolien Posthumus

Datum: Vrijdag 22 maart 2019 13:00 - 17:00 uur

Kosten deelname: EUR € 25,00 incl koffie, thee en (gezonde en lekkere) snacks.

Er zijn een max. aantal plekken beschikbaar dus gelieve aan te melden.

 

Over Mindfulnesstrainer Jolien Posthumus

Jolien werkt als Mindfulnesstrainer MBSR en event manager bij haar bedrijf Bundelt. Tot haar portfolio Events behoren o.a. het Van Gogh Museum en het International Conference on Mindfulness 2018. Ruim 12 jaar geleden is zich gaan verdiepen en gericht bijscholen op het gebied van bewustwording, mindfulness, psychologie en ons brein (neurowetenschappen). Zij verdiept haar eigen meditatieoefening door het volgen van retraites, trainingen en lezen van vakliteratuur en volgt geïnteresseerd het voortschrijdend wetenschappelijk inzicht in mindfulness.

 

 

 


«