Natuurlijk Retraite - Noord Brabant www.retraitewandelcoaching.nl

Gepubliceerd op 28 februari 2019 11:59

Wanneer 31 mei - 2 juni  Waar: Noord Brabant

Natuurlijk Retraite weekend 31 mei – 2 juni 2019 Natuurlijk Retraite is een laagdrempelig, vrolijk en inspirerend weekend met goed en puur eten, begeleide wandelingen, wandelcoachsessies, een programma met o.a. mindfulness- en ademhalingsoefeningen, goede gesprekken voeren of zoek juist de stilte op als je daaraan toe bent. Naast deze activiteiten kun je ook nog een heerlijke massage boeken, kennismaken met hypnotherapie of gebruikmaken van de wellnessruimte (gratis). Natascha van Jezellufzijn en Sharon van Retraite Wandelcoaching nemen je mee naar een prachtige villa midden in de natuur. Een weekend me-time met alle aandacht voor jezelf, waarbij je je laat inspireren door de natuur en je energielevel vanzelf omhoogschiet. Dompel jezelf onder in een weekend bij Natuurlijk Retraite waar rust, ontspanning en inspiratie op 1 staat! Een weekend weg met een beetje extra dus.

 

Kom je alleen of toch liever samen?

Kosten?

Luxe Eenpersoonskamer, € 380 Luxe Tweepersoonskamer, € 335* p.p. *Op basis van een gedeelde kamer, maar we zorgen ervoor dat je voldoende privacy en comfort hebt.

 

Data: 31 mei – 2 juni 2019 Tijden:

Aankomst vrijdag: 14.00hr.

Vertrek zondag: ±11hr.

Aantal personen? min 6 – max 8

Waar: Villa het Bascour, Noord Brabant.

 

Rondom de villa is er een ruim uitzicht op de open weiden en de bosrand. Ervaar de ontspanning in de wellness ruimte met o.a. jacuzzi en Finse sauna. Praktisch • Vrijdag 31 mei ben je vanaf 13 uur van harte welkom. We starten die middag om 14 uur. We sluiten zondag 2 juni af rond 11 uur. • De 3-daagse is inclusief : 2x overnachting, 2x ontbijt, 1x lunch en 2x avondeten, onbeperkt koffie, thee, versnaperingen en sappen. Begeleide wandelingen, een wandelcoachsessie, de mindfulness- en ademhalingsoefeningen en gebruik van de Wellness. • Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een factuur. Als je deze hebt betaald, is je inschrijving definitief en ontvang je ruim voor aanvang een mail met meer informatie.

Kijk voor meer informatie op www.retraitewandelcoaching.nl


«   »