BoxZen Arrangement - Spanje - Costa Brava www.boxzen.nl

Gepubliceerd op 5 maart 2019 om 09:28

Wanneer 13 - 18 mei 2019 - Waar Spanje, Costa Brava

 

Gun jezelf een break.. Een ander trapt voor jou niet op de rem

Programma BTB (Back To Basic)

Ervaring in boksen en yoga is niet nodig.

 

We moeten heel veel in onze maatschappij en er blijft nog weinig ruimte over om echt te voelen. We hebben veel behoefte aan een mentale én fysieke uitlaatklep.

Dat biedt BoxZen!

 

Ons doel is om jou bewustwording van gevoel en emoties te laten ervaren door middel van actieve inspanning en totale ontspanning zowel fysiek als mentaal. Daarbij laten we je dicht bij jezelf komen en je innerlijke strijd niet uit de weg te gaan maar deze te erkennen zodat je terug kunt naar je eigen basis.

Van der Valk Hotel Barcarola biedt alle voorzieningen en neemt alle zorgen uit handen. Een heerlijk en gezond ontbijt wordt verzorgd, net als de lunch, 1x daags een smoothie en elke avond diner, geheel in Spaanse sferen. Bovendien kun je gebruik maken van faciliteiten, zoals bijvoorbeeld het zwembad met luxe loungebanken of de fitnesszaal.

Themas die aan bod komen tijdens deze sportieve en ontspannende dagen:

 

Thema’s van het programma BTB:

Balans
Fysieke en Mentale kracht Mindfulness Grenzen Vertrouwen Groepsproces MePower Loslaten

Het BoxZen Arrangement biedt een unieke ervaring door het combineren van het actieve van boksfit met de ultieme ontspanning vanuit yoga.
Voor het boksfit-deel werken we samen met personal trainer Zaïna de Beer. Het yoga gedeelte wordt verzorgd door initiatiefnemer en yogi Jessie van Werde.

 

Dit alles voor de totaalprijs van 1199,- inclusief BTW.

 

Durf te groeien!

 

www.boxzen.nl


«   »